Επικοινωνία

  • Το προσωπικό του Μουσείου Πειραμάτων είναι πλήρως εμβολιασμένο.
  • Στον χώρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Συβρισσαρίου 6 Καισαριανή 16121

Θάλειας 3 Άγιος Δημήτριος 17343

Ώρες επικοινωνίας:

Καθημερινές 09.00 – 13.00

Τηλ:

+302107210105

+302107610038

+302109761030

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα*

e-mail*

Το μήνυμά σας

Για να χρησιμοποιήσετε CAPTCHA, χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένο το πρόσθετο Really Simple CAPTCHA

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο νέος κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR) τέθηκε σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018. Tο Μουσείο Πειραμάτων και το www.scienceparty.gr εναρμονίζεται με αυτόν.

Για να συνεχίσουμε να σας στέλνουμε ενημερώσεις σχετικά με το Μουσείο Πειραμάτων και το www.scienceparty.gr, χρειαζόμαστε τη ρητή συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να μας δώσετε με όποιον από τους εξής τρόπους επιλέξετε:
  1. Στέλνοντάς μας e-mail στο info@scienceparty.gr ή στο info@mouseiopeiramaton.gr , όπου να αναγράφετε: «Ναι, δίνω την συγκατάθεσή μου, ώστε να ενημερώνομαι από το Μουσείο Πειραμάτων και το www.scienceparty.gr.» ή
  2. Συμπληρώνοντας το έντυπο ενυπόγραφης συγκατάθεσης, ερχόμενοι στο Μουσείο Πειραμάτων.  ή
  3. Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας με το μήνυμα: «Ναι, δίνω την συγκατάθεσή μου, ώστε να ενημερώνομαι από το Μουσείο Πειραμάτων και το www.scienceparty.gr.»

Σας υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι:

  • Την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ως προσωπικό δεδομένο, συλλέγει και επεξεργάζεται αποκλειστικά το Μουσείο Πειραμάτων και το www.scienceparty.gr, για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σε όσους έχουν δώσει συγκατάθεση.
  • Έχετε δικαίωμα διαγραφής της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης από τα αρχεία μας και ανάκλησης της συγκατάθεσης, με αποστολή e-mail με τη λέξη “ΔΙΑΓΡΑΦΗ” στην διεύθυνση info@mouseiopeiramaton.gr ή info@scienceparty.gr ακολουθώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο της φόρμας διαγραφής (link), στο τέλος των newsletter.
  • Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, όπως αυτά προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων 679/2016/ΕΕ και την εθνική νομοθεσία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Μουσείο Πειραμάτων ή στο www.scienceparty, μέσω των mail: info@mouseiopeiramaton.gr ή info@scienceparty.gr
  • Διατηρείτε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που μάς αποστείλατε και το δικαίωμα υπαναχώρησης στην συγκατάθεσή σας, ανά πάσα στιγμή.

Μήνυμα για συγκατάθεση αποστολής ενημερώσεων: «Ναι, δίνω την συγκατάθεσή μου, ώστε να ενημερώνομαι από το Μουσείο Πειραμάτων και το www.scienceparty.gr»